Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan

  • Toon alles
ameco-logo-big.png

Ameco

Apeldoorn

Toen de erfpacht van runderslachterij Ameco in Amsterdam afliep, stond het bedrijf voor de uitdaging om binnen een jaar een nieuwe slachterij te ontwerpen, bouwen en in bedrijf te nemen. Dankzij de inzet van B&V Techniek en andere partijen in het bouwteam is dit gelukt op een nieuwe plek in Apeldoorn. Een huzarenstukje, want normaal staat voor een dergelijk traject minimaal 36 maanden. 

Lees verder
ns-tilburg.png

Centraal Station Tilburg

Tilburg

In 2013 is gestart met de complete renovatie en gedeeltelijke nieuwbouw van het Centraal Station in Tilburg, inclusief reizigerstunnel. Grote uitdaging was dat tijdens de verbouwing het station in gebruik bleef. In opdracht van BESIX realiseerde B&V Techniek in verschillende fases de complete werktuigbouwkundige installatie.

Lees verder
esbro-logo.png

Esbro

Wehl

Toen Esbro, een kippenslachterij in Wehl, in 2015 werd verkocht, was het doel om de capaciteit met 500% te verhogen. Grote uitdaging was dat de operatie gewoon doorliep. Een lastige puzzel, aangezien de slachterij alleen op zondag buiten gebruik is. B&V Techniek ging de uitdaging aan en legde de nieuwe installatie parallel aan de bestaande aan. De zondagen werden gebruikt voor omkoppeling en testen, zodat maandagochtend om 3.00 uur de werkweek gewoon kon beginnen. 

Lees verder
filoform.jpg

Filoform

Geldermalsen

Leverancier van onder andere afdichtingen en spuitmoppen voor de elektrotechniek Filoform wilde een zeer duurzame en energiezuinige nieuwe bedrijfslocatie bouwen. B&V Techniek tekende voor de installaties van het nieuwe gasloze pand in Geldermalsen. 

Lees verder
kiremko-logo.png

Kiremko

Montfoort

Het welzijn van medewerkers en energiezuinigheid staan centraal bij Kiremko, fabrikant van machines voor de aardappelverwerkende industrie. Het bedrijf ontwerpt, produceert en installeert complete proceslijnen, maar ook losse machines en levert deze wereldwijd. B&V Techniek maakte onderdeel uit van het bouwteam dat het nieuwe pand in Montfoort realiseerde. Het team kreeg redelijk de vrije hand om een zo zuinig mogelijk pand te realiseren.

Lees verder
image-13.png

NS

Utrecht

Voor de aanleg van het nieuwe Utrecht CS leverde B&V Techniek verschillende diensten, waaronder afvoerbuizen en klimaatsystemen voor de fietsenstalling. Focus lag op het reduceren van de CO2-uitstoot.

Lees verder
logos-residence-papenhoef.png

Residence Papenhoef

Oudewater

Residence Papenhoef in Oudewater is een prestigeus apparementencomplext met 12 zeer luxe appartementen. Een project waarin energieneutraal, luxe en afwerking tot in de details centraal staat. In opdracht van een particuliere investeerder realiseerde B&V Techniek de Werktuigbouwkundige (W)- en Sanitair (S)-installatie. Papenhoef wordt naar verwachting medio 2019 opgeleverd.

Lees verder
image-14.png

The Terraced Tower

Rotterdam

The Terraced Tower in het centrum van Rotterdam omvat 340 appartementen. Dit is een uniek architectonisch gebouw, dat duidelijk ‘anders’ is. Aan niets is te zien dat dit vroeger een kantoorlocatie was. B&V Techniek realiseerde in opdracht van BESIX de complete Werktuigbouwkundige en Sanitair-installatie (W + S).

Lees verder
image-12.png

Westfort Vleesproducten

IJsselstein

Eind 2015 is de compleet nieuwe slachterij van Westfort in gebruik genomen. In deze slachterij is geïnvesteerd in extra dierenwelzijn, betere vleeskwaliteit en duurzame energie-oplossingen. Met behulp van de innovatieve vergistinginstallatie produceert Westfort 20% van het eigen elektrisch vermogen en 80% van het eigen thermisch vermogen.

Lees verder

Villabouw

Diverse plaatsen

De eisen aan installaties van luxe villa's zijn nog strenger dan die in bedrijven, vooral als het gaat om de afwerking. B&V Techniek realiseerde voor verschillende opdrachtgevers in Nederland installaties in villa's. Projectvoorbeelden zijn er onder andere in Amsterdam, Blaricum, Reeuwijk en Aerdenhout. 

B&V Techniek realiseerde onder andere:

  • Luxe sanitair
  • Zwembadtechniek
  • Geluidloze koeling
  • Wijnkoeling
  • Regeltechniek
  • Riolering
bleizo.png

Bleizo

esro-logo.png

Esro Food Group

images.png

Gemeente Montfoort

vorm2-groenlandkip-nieuws-07112016.png

GroenlandKip

247368.jpg

Hekos

screen-shot-2018-10-29-at-10.16.28.png

Huisartsen Driebergen

kardeel-logo-e1496743786882.jpg

Kardeel Oudewater

image010.png

Kouwenhoven Vlees

images.jpeg

Meg

logo.png

Nico Sluis vleeswaren

logo-postillion-hotels-site.jpg

Postillion Hotels

logo-min.png

Zandvliet

zijdenbos-logo.png

Zijdenbos